Академија

Истражувајте го неверојатниот свет на технологијата на беспилотни летала со учење на концептот на летање и безбедно функционирање

ВАЖНО

За да се приклучите на програмата за обука, мора да имате 18 години и да обезбедите докази за здрав статус. поврзана клиника: ПСИХЕА-Скопје ТЕЛ. +389 78265578