За нас

DroneBuzz произлегува од страста за користење на дронови и силниот иновативен дух и ентузијазам кон новите технологии. DroneBuzz ги комбинира личните искуства со разновидноста на неговата опрема со различни функционалности. Нашата цел е да ја промовираме истата страст со ист дух и ентузијазам во компании, поединци, универзитети и истражувачки институти и јавни тела.

Размислете сега за утрешните дронови

Утрешните беспилотни летала ќе се користат за се, од испорака на пакети до спасување животи. Пилотите на дронови ќе треба да бидат опремени со вештини потребни за летање со дронови во една земја додека седат во друга. Тие мора да бидат способни безбедно да летаат со големи и тешки беспилотни летала кои носат значителен товар и тоа да го прават ноќе и при лоши временски услови.
За нашите пилоти, обуката не е избор, таа е задолжителна!