Дома

ДронБузз

DroneBuzz е давател на воздушни услуги со седиште во Северна Македонија.

DroneBuzz ви го прикажува светот каков што никогаш не сте го виделе, од друга перспектива, од оригинална гледна точка, необична и во исто време неверојатна и зависност преку спојот помеѓу страста за летање и знаењето за најреволуционерните и иновативни технологии.

Услуги

Можеме да извршиме инспекции на лице место на одредена област и можеме да генерираме моделирање и дигитално претставување на теренот или површината, со просторни и геометриски информации и да обезбедиме детали за состојбата на теренот, зградите, постројките, структурите или инфраструктурата.

Интегрирани решенија за дронови во органско прецизно земјоделство


ПОВЕЌЕ>

Солуции за индустриски, инфраструктирен и локациски мониторинг


ПОВЕЌЕ>

Интегрирани солуции за видео надзор


ПОВЕЌЕ>

Интегрирани решенија за вонредни ситуации


ПОВЕЌЕ>

За да дознаете повеќе за нашите услуги и да прочитате за кои области ги покриваме, посетете ја страница за услуги со кликнување на копчето подолу. 

Зошто DroneBuzz?

DroneBuzz ја има потребната експертиза за да обезбеди технички консултации, обука и професионални услуги на пилотите и операторите во полето на летала со далечински управувач, познати како ДРОНОВИ.

DroneBuzz нуди консултации и обука за организации, компании, општини, училишта и приватни лица за развој на образование и страст за летање дронови.

DroneBuzz може да обезбеди анализа на ризик, за оперативни сценарија, врз основа на Методологијата за специфична проценка на ризик од операции (SORA) на Агенцијата за безбедност на Европската унија (EASA).

DroneBuzz може да обезбеди нацрт (драфт), ажурирање и преглед на техничката и оперативната документација (прирачници, списоци за проверка, дневници, процедури, итн…)

Размислете сега за утрешните дронови

Утрешните беспилотни летала ќе се користат за се, од испорака на пакети до спасување животи. Пилотите на дронови ќе треба да бидат опремени со вештини потребни за летање со дронови во една земја додека седат во друга. Тие мора да бидат способни безбедно да летаат со големи и тешки беспилотни летала кои носат значителен товар и тоа да го прават ноќе и при лоши временски услови.
За нашите пилоти, обуката не е избор, таа е задолжителна!

Partner with CROSTARS, a world-leading drone lighting show provider