Нашата опрема

Услугите што ги нуди DroneBuzz се дизајнирани да обезбедат максимални резултати и опфаќаат прецизно земјоделство, инспекциски услуги, мониторинг, фотографија, видео и многу повеќе.

Размислете сега за утрешните дронови

Утрешните беспилотни летала ќе се користат за се, од испорака на пакети до спасување животи. Пилотите на дронови ќе треба да бидат опремени со вештини потребни за летање со дронови во една земја додека седат во друга. Тие мора да бидат способни безбедно да летаат со големи и тешки беспилотни летала кои носат значителен товар и тоа да го прават ноќе и при лоши временски услови.
За нашите пилоти, обуката не е избор, таа е задолжителна!